Open ateliers + workshops in de Kunstgenieloods

Zondag 29 oktober 2023 wordt een dag vol reuring op het terrein van de Kunstgenieloods!

Van 14.00 – 17.00 uur zijn onze ateliers geopend. U bent van harte welkom om de ateliers en het werk van de kunstenaars te bekijken, een workshop te volgen en  misschien wel kado ideeen op te doen voor de decembermaand.

Deelnemende kunstenaars Mirjam Voets, Susan van Ham, Willem Moeselaar, Laura van Dijk, Katrine van Klaveren en Ingrid Roos.

Belangstelling voor een creatief maakproces in een van de sfeervolle ateliers?

U heeft die dag de keuze uit drie workshops:

Mirjam Voets geeft graag workshops in een ontspannen sfeer, waarin ze de cursisten vanuit hun kwaliteiten stappen laat zetten. “ In de workshop “ Paletmes schilderen met herfstkleuren” werken we vanuit de eigenschappen van de herfstkleuren, inspiratie-afbeeldingen en de acrylverf. Na een kleurenschets gemaakt te hebben, maak je je verbeelding op een 30×40 cm doek”. Tijd: van 15.00 tot 16.30 uur. Investering € 25,— inclusief materialen, koffie/thee.

Susan van Ham geeft de workshop “Collage maken” die dag. Kom gezellig langs en kijk of er een plekje vrij is aan de tafel. “Heb je zelf een afbeelding of foto die jou aanspreekt of ontroerd. Neem deze gerust mee dan maken we daar een  prachtige collage van “. Let wel op er is maar beperkt plek. Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur, Investering € 30,— inclusief materialen, koffie/thee.

In de Studio van Ingrid Roos kun je zittend tussen haar collectie lampen de workshop “Kaarsen beschilderen” volgen. Decoreer een serie kaarsen in je eigen stijl om mee te stylen in je interieur. Sfeervol licht voor de donkere dagen. Tijd: van 15.30 tot 17.00 uur. Investering 25,— p/p inclusief materialen, koffie/thee.

Informatie en aanmelden kan via info@kunstgenieloods.nl