Tijdelijke werkruimte voor kunstenaars

Stichting Tengel stelt het projectatelier ter beschikking aan kunstenaars die behoefte hebben aan een tijdelijke werkruimte. Kunstenaars kunnen hier bijvoorbeeld aan een project werken, een plek vinden om een periode in alle rust te werken of er een tentoonstelling voorbereiden.

Het is de bedoeling dat elke werkperiode wordt afgesloten met een presentatie, een expositie of iets anders dat publiciteit voor de kunstenaar en voor Tengel oplevert.

Een aanvraag met een inhoudelijk voorstel kan ingediend worden bij Stichting Tengel info@kunstgenieloods.nl. Alle opties zijn open en alle ideeën zijn welkom.  


Wat krijg je en wat kost dat?

Het projectatelier is een ruimte van ongeveer 36 vierkante meter en bijna 4 meter hoog. Het atelier ligt op een unieke locatie, is geheel geïsoleerd, beschikt over vloerverwarming, koud en warm stromend water, LED verlichting , WIFI, openslaande dubbele deuren, voldoende licht met vrij uitzicht, eigen toegang tot de keuken en toiletten. Ruime parkeergelegenheid. Er is een vouwfiets aanwezig.

Het projectatelier is gevestigd in de genieloods van het ernaast gelegen Fort aan den Ham, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. De genieloods is prachtig gelegen in de weilanden van buurtschap Busch en Dam en ligt aan vele fiets- en wandelroutes, dus zeker in de zomer is er aanloop van belangstellenden.

Adres: Busch en Dam 13, 1911 MS Uitgeest.

Kosten per maand €550 (duur van verblijf in overleg)

Wij kunnen helpen bij het vinden van een betaalbare overnachtingsplaats in de buurt. In januari 2021 hebben we een mooie aanbieding voor een appartement in Heemskerk.