Voor de kunstenaar van Wildkamperen


Overnachten in de buurt van de Kunstgenieloods (juli ’21)


Deelnemende kunstenaars

Margo van der Pool, Kinga Wieczorek, Gea Koopman, Julia Gubitz, Vincent van Oss, Alinaa Tofan, Ellen van Putten, Erik Sok, Petra Fenijn, Tjeerd Steenhuis, Arnold Quanjer, Katrin Woelger, Jantine Hos, Marc Volger, Willem Moeselaar, Ingrid Roos, Katrine van Klaveren, Mirjam Voets, Laura van Dijk, Carla de Graaf, Francis Mulder


WildKamperen 2021

Inschrijfdatum is verlopen, wij zullen kunstenaars die zich hebben aangemeld zo snel mogelijk een bericht sturen.

Wanneer: 21 en 22 augustus en 28 en 29 augustus.

Locatie: Kunstgenieloods, Bush en Ham 13, Uitgeest. De tuin van de Kunstgenieloods en het buitenterrein van Fort aan den Ham staan tot onze beschikking. Ook zijn eventueel de zolder van de Kunstgenieloods en het project atelier gebruiken om werk te tonen.

Thema: Shelter

Wat: Je wordt uitgenodigd om een op het thema Shelter geïnspireerd object te maken voor in de buitenruimte. Binnen is er een beperkte mogelijkheid tot het tonen van werk.Daarnaast is er in de week tussen deze twee weekenden ruimte voor 1 à 2 kunstenaars om aan een project te werken in het projectatelier.

Meedoen: Je plan met je gegevens, een kort cv en je website, kun je indienen tot 21 juni. Stuur een pdf met alle info en beeldmateriaal naar info@kunstgenieloods.nl. Er zal een selectieprocedure zijn, we kijken naar de kwaliteit, uitvoerbaarheid en relevantie. Er zijn geen inschrijfkosten verbonden aan deelname. Wij zorgen voor publiciteit maar uiteraard kun je je eigen achterban van harte uitnodigen. Wij streven er naar om iedere deelnemer een onkostenvergoeding te kunnen geven. Ook zal er een kunstenaarsmaaltijd voor de deelnemers zijn. In de week voor het eerste weekeinde kun je opbouwen.

Groet! Namens de Wild Kampeer kunstenaars van de Kunstgenieloods Katrine van Klaveren, Laura van Dijk, Mirjam Voets en Willem Moeselaar

wildkamperen
Afbeelding: Herman Bijkerk