Expositie en reeks online events en workshops

Mea Stoeltjes (beeldend kunstenaar) en Tweede Hans (Hans Oosting, online kunstenaar en leraar Transparent CHI) nodigen je uit om mee te lopen over een stuk van het pad dat zij afgelegd hebben om hun creatieve energie te bevrijden .

In een expositie waar de beelden van Mea en de teksten en projecties van Hans als pad-de-stoeltjes aanduiden waar zij langsgegaan zijn. 

Het onderscheid tussen de beeldende kunst van Mea en de projecties van Tweede Hans neemt de bezoeker mee in impressies en gedachten op een reis over paden en door werelden tussen vorm en inhoud die balans zoekt tussen licht en duister. Mea en Hans nodigen je uit om tussen de beelden en geluiden te kijken en te luisteren zodat je oog en oor kunt oefenen meer waarde te vinden in het spel tussen oppervlak en diepte.  

De expositie bestaat uit schilderijen, tekeningen, teksten en digitale projecties , o.a. van performances en muziek video’s. Tijdens deze exposite kan de bezoeker ook ONLINE deelnemen aan een aantal events waarbij de kunstenaars met interviews, muziek en video’s laten zien en horen hoe zij deze reis beleefd hebben. Om zelf te ervaren hoe stappen in dit proces werken nodigen zij je uit om deel te nemen aan één of meerdere workshops waarbij ze je helpen je eigen creatieve energie te bevrijden en te sturen waar je die wil laten stromen.

In verband met de ruimte en Corona maatregelen verzoeken wij bezoekers zich te melden met dag en tijd van gewenst bezoek om te voorkomen dat er buiten gewacht zou moeten worden.

Meer informatie en aanmelden: http://www.tweede-hans.nl/paadjes-tussen-praatjes-en-plaatjes/